Medlemssidor
Header_va-tour 17 -960x180 - 002

Sveriges viktigaste infrastruktur? – VA Tour Sweden 2017

PRESSMEDDELANDE   2016-04-22

”Hur bygger vi framtidens  VA-system – Sveriges viktigaste infrastruktur?” – temat för VA Tour Sweden 2017

Planeringen inför nästa års VA Tour Sweden, som hålls i Skellefteå, Stockholm, Göteborg och Malmö i januari-februari 2017, är i full gång. Seminarieprogrammet blir mer omfattande än på förra årets turné och det övergripande temat handlar om hur vi bygger framtidens VA-system. Ämnen och talare för de individuella seminarierna annonseras inom kort.

Målet med seminarierna på VA Tour Sweden är dels att gå ut och informera om att VA-nätet faktiskt är Sveriges största infrastrukturnät och dels att presentera ett antal exempel på nya, moderna VA-satsningar runt om i Sverige, säger Björn Delin på BraMässor som tillsammans med VVS-Fabrikanternas Råd arrangerar VA Tour Sweden.

VA Tour Sweden 2017 börjar den 24 januari på Scandic Skellefteå och fortsätter sedan söderut till Kistamässan i Stockholm den 26 januari, till Eriksbergshallen i Göteborg den 31 januari och avslutas den 2 februari på Malmömässan. Sveriges ledande VA-företag ställer ut för att möta sina kunder lokalt ute i landet.

- Vi tror väldigt mycket på att åka ut i landet och träffa våra kunder på flera ställen och förväntar oss inte att kunderna ska resa långt till en enda plats i Sverige, säger Lasse Ekman, mässansvarig på VVS-Fabrikanternas Råds VA-grupp. – Vi har väldigt goda erfarenheter av att åka runt med mässan och vi vet att evenemanget är väldigt uppskattat hos kunderna.

VA Tour 2015 arrangerades på de fyra orterna Malmö, Göteborg, Stockholm och Umeå och besöktes av totalt 1800 proffs inom VA-branschen.

För mer information: http://www.vatour.se eller kontakta: 

Björn Delin, BraMässor Sverige AB, bjorn.delin@bramassor.se, tel 0723-11 13 15

Lisa Barthon, VVS-Fabrikanternas Råd, lisa@vvsfabrikanterna.se, tel 0736-27 55 92