Aktuella utbildningar - anmäl dig nu!

2024-03-16


Utbildningsprogram våren 2024

Kompetens är värdefullt - både för dig och företaget. Som branschorganisation har vi möjlighet att erbjuda våra medlemmar utbildningar till väldigt fördelaktiga priser. Ta chansen till kompetensutveckling för att stärka både dig själv och företaget du arbetar på. Samtliga utbildningar utgår från och är anpassade för just VVS- och VA-branschen.

Kostnad:
När vi arrangerar våra utbildningar i grupp kan vi skapa ett mycket prisvärt upplägg. Ett företag betalar aldrig mer än 3000 kronor totalt per utbildning, oavsett hur många som deltar.

- Person nummer 1: 1000 kr
- Person nummer 2-4: 500 kr/person
- 5 personer eller fler: 3000 kr

Anmälan
Anmälan görs per person via anmälningsformulären nedan. Vill man anmäla ett stort antal personer som ska sitta tillsammans och endast behöver en länk går det bra att maila oss direkt på info@vvsfabrikanterna.se så löser vi det separat.


 


 

Nuvarande och kommande energikrav hos en fastighetsägare - 12 april

Syftet med utbildningen är att få en förståelse vilka nuvarande och kommande energikrav en fastighetsägare har/kommer behöva förhålla sig till. Ger en ökad kännedom om vilka produkter och energilösningar som kommer att efterfrågas hos fastighetsutvecklare och fastighetsägare framöver.

Datum: 12 april
Tid: 9.00-12.00
Plats: Via Teams, länk skickas till anmälda dagen innan
Utbildare: Magnus Stjärndahl, Aktea Energy AB
Pris: Person nummer 1: 1000 kr, person nummer 2-4: 500 kr/person, 5 personer eller fler: 3000 kr
 

Anmäl dig via medlemssidorna >>


 

Saknar du någon utbildning?

Hör av dig till oss om du saknar någon intressant utbildning. Skicka i så fall ett mail till info@vvsfabrikanterna.se