Jonny Hellman utsedd till VD för VVS-Fabrikanternas råd

2021-04-06

Styrelsen för VVS-Fabrikanternas råd har utsett Jonny Hellman till ny VD. Jonny har en lång erfarenhet av olika roller och frågor inom bygg- och installationsbranschen, samt ett ledarskap, som kommer väl till pass för att fortsätta utveckla VVS-Fabrikanterna som en attraktiv och stark branschorganisation. Jonny kommer närmast från en verksamhet som konsult och innan dess som VD för Byggvarubedömningen.

”Det är mycket glädjande att Jonny valt att anta utmaningen och fortsätta den positiva utveckling vi har som branschorganisation. Jonnys erfarenheter tillsammans med våra duktiga medarbetare på kansliet och så klart alla engagerade medlemmar, kommer att tillsammans flytta fram positionerna ytterligare för VVS och VA i Sverige.”, säger Fredrik Skarp, styrelseordförande för VVS-Fabrikanterna.

”Med stor entusiasm ser jag fram emot rollen. Med min erfarenhet och mitt breda nätverk hoppas jag kunna fortsätta utveckla och förvalta VVS-Fabrikanternas råd. Det finns många intressanta och utmanande frågor inom bland annat digitalisering och hållbarhet, där vi som branschorganisation både har möjligheter och ansvar att driva på i rätt riktning. Att fortsätta skapa medlemsnytta tillsammans med kansliet och medlemmarna kommer vara väldigt inspirerande”, säger Jonny Hellman.

Jonny tillträder tjänsten senast 2 augusti.