Ny medlem invald på höstens fullmäktigemöte

2019-11-22

Tack alla som kom på vårt Fullmäktigemöte/höstmöte den 21 november. Denna gång var vi på Wenner-Gren Center och avslutade dagen med middag på Vasamuseet, precis intill regalskeppet. 

Duravit valdes in som medlemmar i föreningen -  varmt välkomna till VVS-Fabrikanterna - vi ser fram emot att jobba tillsammans!

Många intressanta föredrag

Förutom att prata om aktuella frågor gjordes en längre presentation kring vårt förbättrade upplägg kring konjunkturrapporter och statistik, som är i full gång med att utvecklas.

Vi fick lyssna på digitala strategen Judith Wolst som pratade kring möjligheter och utmaningar med sociala medier. Judiths presentation var mycket uppskattad av våra medlemmar.

Under eftermiddagen berättade senioranalytiker Susanne Spector från Nordea om hur konjunkturen utvecklas, Pär Dalhielm VD på Svenskt Vatten pratade om vilka utmaninga som finns med våra ledningar och vårt vatten. Sist men inte minst hade Kinakännaren Ola Wong tankeväckande ord om Kina, deras expansiva planer och vilka utmaningar som finns kring det.