Möt flera av VVS-Fabrikanternas medlemmar på Nordbygg den 26-29 april

2022-04-20

Så många som 44 stycken av VVS-Fabrikanternas medlemmar finns på plats när Nordbygg äntligen slår upp portarna på Stockholmsmässan i Älvsjö nästa vecka den 26-29 april. Här hittar du mer än 900 utställande specialister från 18 olika nationer, 6 parallella scener, 250 seminariepunkter, nätverksträffar, guidade turer, rådgivning och utbildningar. Helt kostnadsfritt för alla proffs inom bygg, fastighet och installation.

– Det var länge sedan vi fick komma ut och träffa våra kunder på en stor mässa och i år satsar vi extra mycket på vår monter som är både större och innehåller flera produktnyheter. Mycket har utvecklats under dessa 4 år, både produkter och teknik, så besökarna kommer inte bli besvikna, säger Tapio Koivisto som är Sales Manager B2B på Geberit och en av VVS-Fabrikanternas medlemmar.

Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen

Nordbygg, som är Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen, lockar vartannat år runt 48 000 besökare från byggsektorn i Sverige, men även från övriga Skandinavien, Baltikum och Europa. Senast Nordbygg genomfördes var för 4 år sedan.

– Mycket har hänt i branschen sedan senaste mässan 2018, det är verkligen en bransch i förändring. Idag är det självklart att prata om produkters klimatavtryck och det kommer vara stort fokus på hållbarhet på mässan. Även jämställdhet är en viktig fråga för branschen, bland annat kommer vi anordna en kvinnlig nätverksträff som leds av bygginspiratören ByggSandra, säger Lina Hann som är projektledare för Nordbygg.

VVS-Fabrikanterna är på plats

Mässan kommer bjuda på det absolut senaste inom branschen, både teknik, produkter och föreläsningar. Dessutom pågår tävlingar och prisutdelningar som man inte får missa. Arbetar man i branschen finns mycket spännande att uppleva.

– Eftersom vi är med i arrangörsgruppen för Nordbygg har vi en egen monter. Vårt fokus är att träffa våra befintliga medlemmar, men också potentiellt nya medlemmar. Vi är alltid på jakt efter företag som kan bidra med sin kompetens så vi kan bredda oss som förening, säger Jonny Hellman som är vd på VVS-Fabrikanterna.

– Jag och mina kollegor Caroline, Lisa och Bengt håller till i monter A06:02, där vi bjuder både befintliga och potentiellt nya medlemmar på kaffe. Vi ser fram emot många intressanta möten där vi får möjlighet att diskutera aktuella frågor inom VVS, VA, hållbarhet och digitalisering, avslutar Jonny.

Missa inte årets viktigaste byggmöte den 26-29 april!