VA Tour Sweden ger sig ut på vägarna igen

2021-11-24

Sveriges största mässa inom markförlagd VA - VA Tour Sweden - ger sig ut på vägarna igen

Under tre veckor i början av 2022 besöker VA Tour Sweden Malmö, Jönköping, Stockholm och Umeå. Drygt 30 ledande VA-företag visar upp de senaste produkterna och teknikerna inom just VA, bland annat kan du titta på pumpar, rörsystem, gatugods, brunnar, ventiler och kopplingar. Här möter du de största och främsta produkt- och teknikleverantörerna till Sveriges viktigaste infrastruktur, VA-nätet.

Här ses vi 2022

  • 18 januari - Malmö, Malmömässan
  • 25 januari - Jönköping, Elmia
  • 27 januari - Stockholm, Stockholmsmässan
  • 1 februari - Umeå, Nolia

Viktig mötesplats för hela branschen

VA Tour Sweden är den självklara mötesplatsen för dig som är VA-ingenjör, VA-chef, konsult, anläggare, entreprenör, grossist eller på annat sätt arbetar med vatten och avlopp.

”Mässan har utvecklats mycket under åren och är nu en naturlig mötesplats för alla som arbetar inom markförlagd VA”, säger Lasse Ekman som är medlem i VA-gruppen inom VVS-Fabrikanterna. ”Här kan man se, testa och känna på de stora VA-produkterna på ett och samma ställe. Det är det som gör VA-touren så uppskattad bland besökarna, säger Lasse.”

Toppaktuellt seminarieprogram

Vi vill nå ut brett med kompetensutveckling till branschen och därför erbjuder vi toppaktuella och kompetenshöjande seminarier.

”Detta år kommer seminarieprogrammet vara extra starkt med stort fokus på hållbarhet och digitalisering”, säger Caroline Harrå, branschutvecklare på VVS-Fabrikanterna och ansvarig för mässan. ”Vi har ett nytt samarbete med VA-tidskriften Cirkulation som är en viktig och stark spelare i branschen och Erik Winnfors Wannberg som är chefredaktör kommer själv hålla föredrag på mässan där han ger sin syn på gårdag, dagsläge och framtid för VA-området. Det ser vi mycket fram emot, säger Caroline.”

Anmälan

Mässbesöket är kostnadsfritt men registrering krävs. Anmälan gör du på vatour.se där du även finner information om produktnyheter, utställare och öppettider.

Vi ses säkert

För att säkerställa att vi ses säkert är samtliga mässlokaler Covid-19-certifierade. Den internationella certifieringen innebär att anläggningarnas förberedelser och rutiner för att hantera covid-19 har godkänts enligt standarden ”Covid-19 Compliant”. I bedömningspunkterna ingår allt från ledningssystem, riskanalyser, skyltmaterial och tillgång på handspritstationer till utbildning och säkerhetsrutiner.

Arrangörer

VA Tour Sweden arrangeras av branschorganisationen VVS-Fabrikanterna och mässarrangören Stockholmsmässan, tillsammans med VA-tidskriften Cirkulation som mediapartner.

Mer information och anmälan på vatour.se >>

Kontakt

Caroline Harrå-Regan
caroline@vvsfabrikanterna.se
0702 70 71 80