Fastighetsfokus VVS

Även detta år arrangerar vi tillsammans med Nordbygg mötesplatsen Fastighetsfokus VVS som riktar sig till dig som är intresserad av energi, miljö och ekonomi när det kommer till VVS-installationer i fastigheter. Mötesplatsen är det självklara valet för installatörer, fastighetsägare, fastighetsförvaltare och konsulter inom VVS. Nytt för i år är att vi ses online.

25 november 2020 ses vi online

Fastighetsfokus VVS genomfördes första gången hösten 2016 och har besökt orter som Örebro, Borås, Uppsala, Linköping, Malmö, Göteborg och Stockholm. Drygt 30 medlemsföretag visar upp de absolut senaste produkterna och ger sina bästa tips om bland annat energieffektiva lösningar och smarta installationer. Du kan också lyssna på intressanta och lärorika föredrag i samband med mässan. Upplägget är detsamma fast vi nu övergår till en helt digital mässa. Den 25 november klockan 9.00 slår vi upp portarna till Fastighetsfokus VVS online. Välkommen!

Träffa ledande företag i branschen

  • Titta på produkter och träffa ledande tillverkare inom VVS
  • Lyssna på intressanta föredrag
  • Gratis att delta men anmälan krävs
  • Anmäl dig som besökare här
  • 25 november 2020 mellan klockan 9.00-16.00

Mässan arrangeras tillsammans med Nordbygg. EMTF (Energi- och miljötekniska föreningen) och Säker Vatten är samarbetspartners och kommer hålla intressanta föredrag under mässan.

Fastighetsfokus VVS online är gratis att besöka.

Aktuellt program och mer info om mässan

Mer info hittar du här >>

Vill du delta som utställare?

Skicka ett mail till info@vvsfabrikanterna.se

 

Vi ses på Fastighetsfokus VVS online den 25 november 2020!