Fastighetsfokus VVS

Fastighetsfokus VVS arrangeras tillsammans med Nordbygg och riktar sig till dig som är intresserad av energi, miljö och ekonomi när det kommer till VVS-installationer i fastigheter. Mötesplatsen är det självklara valet för installatörer, fastighetsägare, fastighetsförvaltare och konsulter inom VVS. Drygt 30 medlemsföretag visar upp de absolut senaste produkterna och ger sina bästa tips om bland annat energieffektiva lösningar och smarta installationer. Du kan också lyssna på intressanta och lärorika föredrag i samband med mässan.

25 november 2020 möttes vi online

Fastighetsfokus VVS genomfördes första gången hösten 2016 och har besökt orter som Örebro, Borås, Uppsala, Linköping, Malmö, Göteborg och Stockholm. Den 25 november 2020 var historisk då mässan för första gången genomfördes helt digitalt. Då hade besökare från hela Sverige möjlighet att delta. Stort tack till både besökare och utställare som var med och bidrog till VVS-branschens viktigaste mötesplats.

Träffa ledande företag i branschen

Mässan arrangeras tillsammans med Nordbygg. EMTF (Energi- och miljötekniska föreningen) och Säker Vatten är samarbetspartners och håller intressanta föredrag. Fastighetsfokus VVS är gratis att besöka.

  • Titta på produkter och träffa ledande tillverkare inom VVS
  • Lyssna på intressanta föredrag
  • Gratis att delta men anmälan krävs

Aktuellt program och mer info om mässan

Mer info hittar du här >>

Vill du delta som utställare?

Skicka ett mail till info@vvsfabrikanterna.se

 

Vi ses på branschens viktigaste mötesplats - Fastighetsfokus VVS!